Bröllopspecial 80-110 pers

Allt för ditt bröllop

Här har ni "allt" som behövs för att rama in festen och få väldigt mycket för pengarna. Vi monterar tält, golv, belysning och lämnar möblerna och porslinet (som vi diskar) till er att hantera. paketet får ni tält 10x12m vitt med fönster, golv i brunt trä, 3 takkronor i svart smide, svarta stolar, bord 70x180cm. Porslin i "grundpaket". Ni kan givetvis uppgradera med större tält och allt som finns i vårat sortiment. Kontakta oss redan idag för information och frågor.

Sagobröllop

Sedan 1996 har vi levererat tält och "allt därtill" till 100-tals nöjda nöjda brudpar. Tält helt i vitt till sagobröllopet med "lining" i tak och väggar. klädda stolar, finaste porslinet och bordslinnet med krispiga linneservietter.

Transparent

Transparent...alltså att hela tältet är helt genomskinligt är en nyhet för i år. Det blir inte mer spektakulärt än såhär. När skymningen faller är det en fantastisk syn att se festen och alla ljus, och samtidigt ana sommarnatten där ute.

Kampanjpris

Vi firar 21 års-jubileum med att ge kampanjpris på det transparenta tältet i din storlek resten av säsongen. 

Ditt Bröllop!

Det stora påkostade sagobröllopet helt i vitt, eller kanske ett lite enklare alternativ? Oavsett vilket ni väljer, så är ett tält alltid en trevlig och uppskattad inramning till festen.

Chansa inte

"Det kan ju behövas skydd mot regn eller sol också förstås....?!"   Vi har levererat tält, möbler, porslin etc. till bröllop under mer än tio år. Och vi törs säga att vi bara haft nöjda kunder så långt. Och det ska vi se till att ha även i fortsättningen.

Allt är möjligt

Vi förmedlar dessutom kontakten med catering, underhållning etc. Tveka aldrig att fråga, även om ni tror att det är "omöjligt". Vi har massor av kontakter som kan göra ditt bröllop till en oförglömlig tillställning!

Bröllopsspecial

Vi har på begäran tagit fram en "Bröllopsspecial" som ger er allt ni behöver till bröllopsfesten. Det vanliga är att det blir omkring 100 personer på ett normalt bröllop. - Och därför har vi lagt ett fast pris på antalet gäster mellan 80-110 personer! 

 

Om Dala Partytält

Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga! Eller om du bara vill hålla regnet och kylan borta för en stund.

Partytält sortiment

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Sök