Mässa och/eller Jubileum

Ska ni marknadsföra företaget och produkterna på mässa? Dala Partytält har allt ni behöver för att rama in er utställning. När ditt företag ska jubilera,

Sagobröllop

Går ni i bröllopstankar, drömmer ni om det stora sagobröllopet i vitt ? Sedan 1996 har Dala Partytält AB hjälpt brudpar med ett av deras viktigaste ögonblick i livet.. BRÖLLOPET, det fantastiska bröllopet. Oavsett om du väljer att ha det hemma i trädgården, i farmors fantastiska trädgård, på ängen hos föräldrarna eller på tunet till bygdegården, så är det ändå bröllopstältet som blir pricken över i. 

Transparent Partytält

Ett unikt tält/partytält helt transparent

TRANSPARENT ... alltså hela tältet helt genomskinligt är en nyhet för i år. Det blir inte mer spektakulärt än såhär.

Fina bröllopstält

De blivande brudparen bokar för fullt inför ett av deras största ögonblick i livet -Det stora sagobröllopet i vitt . Ni som fortfarande går i tankarna och drömmer... För er är det dags att kontakta Dala Partytält och beskriva era planer och drömmar om hur det ska se ut.

Den perfekta kombon, Bröllop - Partytält

Det stora påkostade sagobröllopet helt i vitt, eller kanske ett lite enklare alternativ? Oavsett vilket ni väljer, så är ett tält alltid en trevlig och uppskattad inramning till festen.

Chansa inte

"Det kan ju behövas skydd mot regn eller sol också förstås....?!"  

Sida 1 av 3

Om Dala Partytält

Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga! Eller om du bara vill hålla regnet och kylan borta för en stund.

Partytält sortiment

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Please publish modules in offcanvas position.