Partytält


I tjugofyra år har vi på Dala Partytält varit med och ramat in tillställningar i Sverige med maffiga partytält. 

Vi erbjuder olika dimensioner för att passa just ditt event och väljer du inte ett av våra Nya transparenta tält kan du även få några av dem klädda invändigt med vit lining från tak till golv. 

Våra partytält levereras och monteras enklast av våra flitiga byggare på din utvalda plats, tillsammans med de möbler och andra detaljer du väljer att hyra av oss, men många av de mindre varianterna av partytält hämtar och monterar du lätt själv. Vi är flexibla och kan garantera att finna en lösning som passar just Din situation och budget. 

Vår vida selektion av partytält försäkrar dig om att du hittar en variant som passar just din utvalda plats men även ger lagom med rymlighet åt alla dina gäster, för den optimala stämningen på din fest. 

Ett tält från Dala Partytält är det perfekta alternativet när du vill hålla en utomhusfest i sommar men också vet att vädret inte är att lita på. 

Håll dig och dina gäster tryggt skyddade från regn och blåst men också solens hetta för att försäkra dig om att ni är så bekväma ni kan bli. 

Kontakta oss idag och kom ett steg närmre din drömfest kommande säsong. 

Image

Om Dala Partytält

Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga! Eller om du bara vill hålla regnet och kylan borta för en stund.

Partytält sortiment

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Please publish modules in offcanvas position.