Partytält

Midsommarafton, födelsedagsfest, partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, samt värme i ditt partytält.

Vi har på begäran tagit fram en "Bröllopsspecial" som ger er allt ni behöver till bröllopsfesten. Det är vanliga är att det blir omkring 100 personer på ett normalt bröllop. - Och därför har vi lagt ett fast pris på antalet gäster mellan 80-110 personer! Eller delge oss dina önskemål och ideér om hur du vill ha det, så komponerar vi tillsamman ditt drömbröllop.

Vi förmedlar dessutom kontakten med catering, underhållning etc. Tveka aldrig att fråga, även om ni tror att det är "omöjligt". Vi har massor av kontakter som kan göra ditt party oförglömligt. 

Vad vill du fira? Listan kan göras lång när man vill ha trevligt som till exempel dop, födelsedagsparty, jubileum, namsndag, , påsk, midsommar, bröllop, förlovning, stadsfestival, företagsevent etc. Eller bara för att hålla regnet och kylan borta.


Image

Om Dala Partytält

Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga! Eller om du bara vill hålla regnet och kylan borta för en stund.

Partytält sortiment

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Please publish modules in offcanvas position.