De finaste bröllopstälten

 

..sedan 1996 har vi levererat tält och allt därtill till 100-tals nöjda nöjda brudpar.

Tält helt i vitt till sagobröllopet med lining i tak och längs väggar. Klädda stolar, det finaste porslinet och bordslinnet med krispiga linneservietter.

Transparent

alltså hela tältet, väggar som tak, helt genomskinliga.. Detta är en av de trendigaste venyerna för evenemang just nu.

När skymningen faller är det en fantastisk syn att se festen och alla ljus, och samtidigt ana sommarnatten där ute.

Kampanjpris

Vi firar 23 års-jubileum med att ge kampanjpris på det transparenta tältet i din storlek resten av säsongen.

Partytält för alla tillfällen

ALLT INOM PARTYTÄLT!

När ditt företag ska jubilera, bjuda in kunder eller personal.  Gör då som Claes Ohlsson, SSAB, STORA ENSO, ABB m.fl. - hyr tält och allt som hör till hos oss!

STORHELG, FEST, BRÖLLOP = PARTYTÄLT

Midsommarafton, födelsedagsfest eller bara hålla regnet borta - gör det lätt för er. Hyr tält, bord, stolar, porslin etc. Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga!

VÅGA FRÅGA OM PARTYTÄLT

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc. 

“Eller bara hålla regnet borta med ett tält från Dala Partytält”

Vad vill du fira?

Listan kan göras lång när man vill ha trevligt som till exempel dop, födelsedagsparty, jubileum, namsndag, , påsk, midsommar, bröllop, förlovning, stadsfestival, företagsevent etc. Eller bara för att hålla regnet och kylan borta.

Tillbehör Partytält

Midsommarafton, födelsedagsfest, partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, samt värme i ditt partytält.

Underhållning Partytält

Vi förmedlar dessutom kontakten med catering, underhållning etc. Tveka aldrig att fråga. Variation av tjänster Vi har en stor variation i tjänster som hjälper till så att just ditt evenemang blir till ett minne för livet. Så låt oss göra det tråkiga så ni får ha allt det roliga! Tveka aldrig att fråga om allt som rör din fest eller evenemang.

Bröllop

Vi har på begäran tagit fram en "Bröllopsspecial" som ger er allt ni behöver till bröllopsfesten. Det är vanliga är att det blir omkring 100 personer på ett normalt bröllop. - Och därför har vi lagt ett fast pris på antalet gäster mellan 80-110 personer!

Företag

När ditt företag ska jubilera, bjuda in kunder eller personal? Gör då som Claes Ohlsson, SSAB, STORA ENSO. Hyr tält och allt som hör till. hos oss. 

Partytält

Vi levererar och reser tält för event, bröllop, företagsevenemang, fester och till alla tillfällen då det kan behövas tak över huvudet.

Komplett

Midsommarafton, födelsedagsfest eller bara hålla regnet borta, partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.
“Hyr ditt partytält för en lyckad tillställning oavsett väder”
“Gör det lätt för er. Hyr partytält, bord, stolar, porslin och allt därtill”
“Hyr partytält som håller hög kvalitet och varar hela festen”
“Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga i ett Dala Partytält”

Om Dala Partytält

Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga! Eller om du bara vill hålla regnet och kylan borta för en stund.

Partytält sortiment

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Please publish modules in offcanvas position.