Tjänster

Vi har en stor variation i tjänster som hjälper till så att just ditt evenemang blir till ett minne för livet. Så låt oss göra det tråkiga så ni får ha allt det roliga! Tveka aldrig att fråga om allt som rör din fest eller evenemang. 

BRÖLLOP

När det gäller ditt bröllop kan vi genom våra samarbetspartners erbjuda: håruppsättning och smink av professionella frisörer och hudterapeuter, blomsterdesign samt fotografering.
Läs mer och ta del av vår "Bröllopsspecial".

BRÖLLOPSDESIGN

Genom samarbetspartners har du möjlighet att få hjälp med all design vad gäller, inbjudningskort, placeringskort, tackkort ja allt vad gäller det tryckta för att på ett professionellt sätt göra ditt bröllop speciellt och unikt.

CATERING

Vi hjälper gärna till med catering, underhållning m.m. för ditt event, bröllop, fest, eller party.

FOTOGRAF

Vi samarbetar med en proffesionell fotograf och kan därmed erbjuda exklusiva rabatter på fotografering till erat event, party eller Bröllop.
Läs mer!

PERSONAL

Erfaren personal står till ditt förfogande för servering till ditt evenemang, bröllop, dop eller efter önskemål.

TRANSPORT

Förutom att vi levererar och reser tält erbjuder vi även transporter av gods till hela Europa, stora som små paket för leverans. Vi har allt från mindre budbilar till större lastbilar med kran. 

Om Dala Partytält

Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga! Eller om du bara vill hålla regnet och kylan borta för en stund.

Partytält sortiment

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Please publish modules in offcanvas position.