Blogg

Mässa och/eller Jubileum

Ska ni marknadsföra företaget och produkterna på mässa? Dala Partytält har allt ni behöver för att rama in er utställning. När ditt företag ska jubilera - Dalapartytält levererar! 

Sagobröllop

Går ni i bröllopstankar, drömmer ni om det stora sagobröllopet i vitt ? Sedan 1996 har Dala Partytält AB hjälpt brudpar med ett av deras viktigaste ögonblick i livet.. BRÖLLOPET, det fantastiska bröllopet. Oavsett om du väljer att ha det hemma i trädgården, i farmors fantastiska trädgård, på ängen hos föräldrarna eller på tunet till bygdegården, så är det ändå bröllopstältet som blir pricken över i. Tveka inte att kontakta oss inför sommaren 2018 innan vi bokat fullt. Vi har inte bara vita tält för sagobröllopet, utan även helt transparenta tält som ger en otrolig upplevelse inte minst när det skymmer. Vi finns alltid på 070-5407849 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att höra om era drömmar och ge er tipsen som passar er ekonomi, utrymmet/platsen för festen etc.

Fina bröllopstält

De blivande brudparen bokar för fullt inför ett av deras största ögonblick i livet -Det stora sagobröllopet i vitt . Ni som fortfarande går i tankarna och drömmer... För er är det dags att kontakta Dala Partytält och beskriva era planer och drömmar om hur det ska se ut. Vi hjälper er att hitta rätt efter era förutsättningar både vad gäller lokala förhållanden (utrymme, markförhållande etc) ekonomi, tidpunkt etc. Vi har erfarenheten av bröllopstält, fester, företagsjubiléer sedan 1996 . Slå en signal till Christer på 070-5407849, eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta hur era drömmar om bröllopet ser ut. 

Partytält för kalla vinterdagar med värme

Sitt ute inne i ett partytält med värme och valbar utsikt :-) Vi har allt du kan önska dig för att ditt evenemang ska bli lyckat med allt från värme till catering.