ute fast inne

Partytält

30 års Erfarenhet

Vi erbjuder allt ni behöver för att rama in festen. I detta paket får ni väldigt mycket för pengarna. Dessutom monterar vi tält, golv, belysning och lämnar möblerna samt porslinet (som vi diskar) till er att för att ni sedan ska kunna lägga all fokus på att inreda precis så som ni alltid drömt.

Att förverkliga drömmar

I tjugofyra år har vi på Dala Partytält varit med och ramat in tillställningar i Sverige med våra maffiga partytält.

Vi erbjuder olika dimensioner för att kunna gå alla våra kunder till mötes. Våra tält finns alltså i olika storlekar men vi erbjuder dessutom en mängd olika stilar på våra "utomhuslokaler".

Våra bröllopstält skapar en unik känsla och stil på ditt bröllop. Här kan du och dina gäster spenderar bröllopsfesten under en stjärnklar himmel med ett partytält som har transparenta tak och glasväggar. Känslan är utomhus fast inomhus. Vi har tält som passar alla även den lilla plånboken.

Kostnadsfri offert

Några ord på vägen till ditt livs Party

Välj mellan ett vanligt klassiskt med fönster och stängda sidor som alternativ, varför inte ett helt transparent tält för den absolut maffigaste effekten eller för den där extra ombonade känslan - klä tältet invändigt i lining från tak till golv.

Våra partytält levereras och monteras enklast av våra flitiga byggare på din utvalda plats, tillsammans med de möbler och andra detaljer du väljer att hyra av oss, men många av de mindre varianterna av partytält hämtar och monterar du även enkelt själv med instruktioner från oss såklart.

Vi är flexibla och garanterar att finna en lösning som passar just din situation och budget. Vår vida selektion av partytält försäkrar dig om att du hittar en variant som passar just din utvalda plats men även ger lagom med rymlighet åt alla dina gäster, för den optimala stämningen på din fest.

Håll dig och dina gäster tryggt skyddade från regn och blåst för maximal bekvämlighet. Ett tält från Dala Partytält är det perfekta alternativet när du vill hålla en utomhusfest i sommar oavsett väder. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att komma ett steg närmre din drömfest!

Kontakta oss

urval - partytält

för att vara oberoende av väder