Frågvis

fråga = svar

30 års Erfarenhet

Listan kan göras lång när man vill ha trevligt som till exempel dop, födelsedagsparty, jubileum, namnsdag, , påsk, midsommar, bröllop, förlovning, stadsfestival, företagsevent bara fantasin sätter gränserna. Eller bara för att hålla regnet och kylan borta! 

Kontakt e-post

Fråga idag - Svar imorgon!
Fyll i alla fält med *
Fyll i alla fält med *

Kontaktvägar

e-post: info@dalapartytalt.se
telefon: 070 540 78 49
facebook: Dalapartytält

ÖNSKA... - VI HAR DET!

Vad vill du fira, eller vill du bara hålla regnet borta med ett tält från Dala Partytält?

Listan kan göras lång när man vill ha trevligt som till exempel dop, födelsedagsparty, jubileum, namnsdag, , påsk, midsommar, bröllop, förlovning, stadsfestival, företagsevent etc. Eller bara för att hålla regnet och kylan borta.

Tillbehör Partytält

Midsommarafton, födelsedagsfest, partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, samt värme i ditt partytält.

Underhållning Partytält

Vi förmedlar dessutom kontakten med catering, underhållning etc. Tveka aldrig att fråga. Variation av tjänster Vi har en stor variation i tjänster som hjälper till så att just ditt evenemang blir till ett minne för livet. Så låt oss göra det tråkiga så ni får ha allt det roliga! Tveka aldrig att fråga om allt som rör din fest eller evenemang.